Overige oplossingen

Digital Signage, camera bewaking systemen

Digital Signage, ook wel Narrowcasting genoemd is een systeem waarmee u op elke willekeurige locatie content kunt tonen op beeldschermen zoals in bijvoorbeeld winkels, horeca gelegenheden, evenementen, sportcentra etc. etc. SMHConnect heeft een eigen Digital Signage platform ontwikkeld, er is geen limiet aan het maximale aantal beeldschermen.

Met een camera bewakingssysteem kunt u op afstand objecten observeren en zelfs via uw smartphone bekijken. De camera beelden kunnen worden opgeslagen en zijn achteraf terug te zien en, indien gewenst, te downloaden voor bijvoorbeeld verzekeraars en justitie.

Meer weten

Neem dan contact met ons op

Digital Signage – Narrowcasting,

Met een digital signage/narrowcasting systeem van SMHConnect kunt u zelf eenvoudig content creëren en beheren. U kunt met het online content management systeem zelf bepalen wie, waar en wanneer bepaalde content te zien krijgt. Er zijn verschillende beheer niveau’s, hierdoor kunt u bijvoorbeeld een adverteerder toegang geven tot alleen voor hen bestemde pagina’s op uw platform. Er kan direct gepubliceerd worden of u kunt ervoor kiezen om de wijzigingen eerst te controleren alvorens ze gepubliceerd worden.

Uw eigen promotie kanaal

In feite hebt u met een digital signage/narrowcasting platform van SMHConnect uw eigen gesloten TV kanaal. De communicatie met de beeldschermen verloopt via het internet en wordt d.m.v. een speciale kleine dongle weergegeven op de beeldschermen op uw locatie/s. U kunt uw digital signage/narrowcasting platform beheren via het internet, de software draait online en kan bediend worden vanaf elke willekeurige computer, tablet en/of smartphone.
Zo heeft u met één druk op de knop alle communicatie in uw vestigingen uniform geregeld.

Camera bewakingssystemen

Er is een grote keuze aan diverse soorten bewakingscamera’s beschikbaar die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. HD Camera’s voor optimale beeld kwaliteit en camera’s ( ook HD ) die uitgerust zijn met infrarood zodat u ook s’nachts kunt monitoren wat er gebeurt. Door ons ruime aanbod aan camera’s en recorders is voor elke situatie een passende oplossing. Onze camerabewaking systemen worden toegepast in winkels, magazijnen, hotels, restaurants en locaties waar veel personenbewegingen zijn. Van eenvoudige monitor camera’s tot zeer geavanceerde HD camera’s met beweging sensoren etc.