GSM Techniek

GSM toepassingen en producten zoals telemetrie, gsm versterking en M2M diensten.

Altijd en overal goed bereikbaar zijn is cruciaal, daarom is het vaak noodzakelijk om uw locatie te voorzien van extra apparatuur voor optimale dekking en bereikbaarheid. SMHConnect levert en installeert GSM repeaters en alle benodigde accessoires voor optimale GSM ontvangst.

Machine to Machine ( M2M ) communicatie verbindt machines of apparaten op afstand en maakt informatieoverdracht mogelijk zonder menselijke tussenkomst. Hierdoor ontstaan unieke mogelijkheden op het gebied van kostenbesparingen, efficiency en nieuwe business modellen.

GSM signaal versterking

Bent u slecht bereikbaar en ontevreden over de GSM dekking in uw bedrijf? Een GSM signaal versterker of repeater versterkt het signaal wat ontvangen wordt  zodat u overal in uw kantoor/woning een optimale ontvangst/dekking heeft. Wij leveren en installeren GSM repeaters/versterkers die geschikt voor voor de GSM netwerken van alle telecom providers op de Nederlandse markt.

M2M – Machine to Machine

Met M2M techniek en apparatuur worden bijvoorbeeld machines, voertuigen en andere systemen draadloos gecontroleerd, gevolgd en beheerd. Met M2M is het mogelijk om data uit te lezen, te monitoren en controleren op afstand, dit kan zelfs wereldwijd! M2M wordt gebruikt bij bijvoorbeeld; meterstanden en waarden uitlezen, voorraad signalering van Vendingmachines, mobiele betalingstrancaties, autovolgsystemen en beveligingsapparatuur. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van M2m toepassingen die inmiddels al volop toegepast worden.

Meer weten

neem dan contact met ons op