Satelliet TV ontvangst

Satelliet TV ontvangst installaties voor professioneel gebruik

Sinds er satelliet TV beschikbaar is voor de westeuropeese markt zijn wij actief op dit vlak. We brengen vele TV kanalen binnen in hotels, campings, conferentiecentra en andere locaties. Wij zijn officieel partner van Canal Digitaal Zakelijk, de partij die verantwoordelijk is voor de rechten en distributie van de Nederlandse TV kanalen.

 

Satelliet TV biedt het meest brede aanbod

In Nederland zijn er ongeveer 30 verschillende satellieten te ontvangen. Een satelliet zendt tot wel 600 kanalen per stuk uit, veelal unieke content. Hierdoor kunnen we vele TV kanalen ontvangen voor diverse doelgroepen. Van Azie tot aan Latijns Amerika, er is veel mogelijk.

TV ontvangst via satelliet biedt unieke mogelijkheden

Meer weten

neem dan contact met ons op

Ontvangst is 1, distributie is 2

Distributie van de satelliet signalen in Hotel, Park of Kantoor kan op diverse manieren. Via de vertrouwde coaxkabel, in analoge of digitale vorm, of op IP niveau, via een Cat5e of Cat6e netwerk. Ook is het mogelijk de contant via Wifi te bekijken.

Meerdere technieken

Door de verschillende technieken die beschikbaar zijn zijn er voor iedere situatie één of meerdere distributie mogelijkheden mogelijk. Combinaties behoren ook tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan een conventioneel coaxnetwerk (veelal aanwezig) gecombineerd met een wireless oplossing voor mobile devices.

 

 

TechniNet IP Basis