Connect

Een betrouwbare verbinding, een prima basis

SMH Connect levert naast VoIP diensten ook verbindingen met het internet, of dit nu via xDSL of glasvezel is. Continuïteit is een absolute voorwaarde. Telefonie is een dienst die u als ondernemer net zo vanzelfsprekend vindt als gas, water en licht. Voor ons is de kwaliteit van de verbinding die daarvoor nodig is, even vanzelfsprekend. Het is de basis om diensten van hoge kwaliteit te leveren die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar moeten zijn.

Waarom kiest u voor SMH Connect

SMH Connect voelt zich verantwoordelijk voor de kwaliteit en de beschikbaarheid van al haar diensten. We willen daarom iedere dienst op alle niveaus kunnen beheren. Dat biedt u de garantie dat u er maximaal van profiteert.

Wat kost het?

Wat een SMH Connect verbinding kost is dus afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Uw telecom leverancier vertelt u precies welk type verbinding aansluit bij uw wensen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Welke verbinding heeft u nodig?

SMH Connect levert internetverbindingen op basis van xDSL en glasvezel (fiber). Voor een xDSL verbinding wordt gebruik gemaakt van uw standaard telefoonlijn. Glasvezel is een nieuwe technologie die een internetverbinding mogelijk maakt met veel hogere snelheden. Afhankelijk van waar u uw internetverbinding voor gaat gebruiken, kiest u voor xDSL of glasvezel. Voor het regelmatig verzenden en/of ontvangen van grote bestanden of het koppelen van vestigingen heeft glasvezel de voorkeur. Helaas is glasvezel nog niet overal in Nederland beschikbaar.

Welke snelheid moet u kiezen?

Naast het internetverkeer zal misschien ook uw VoIP dienst gebruik gaan maken van deze verbinding. Door een slimme techniek kunnen telefoonverkeer (spraak) en internetverkeer (data), over dezelfde verbinding lopen. Ook het aantal gelijktijdige telefoongesprekken dat moet kunnen worden gevoerd, is bepalend voor de snelheid van de verbinding die u kiest.

Wat levert het op?

Een SMH Connect verbinding levert maximale zekerheid op voor wat betreft continuïteit van de diensten over deze verbinding. Door voor SMH Connect te kiezen beschikt u bovendien over één aanspreekpunt voor alle telecom en internet diensten en verbindingen. Dus snelle en professionele support. U ontvangt slechts één factuur voor alle diensten. Hier staan dus ook de kosten voor uw internetverbinding op. Wel zo makkelijk!

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie