Mobile

Één krachtige VoIP totaaloplossing voor vaste en mobiele telefonie

Met VoIP Mobile kunnen mobiele en vaste telefonie worden geïntegreerd. In combinatie met Desk of uw eigen telefooncentrale icm VoIP, beschikt u met Mobile over een krachtige totaaloplossing waarbij mobiele telefonie dezelfde gebruiks- en beheerfuncties krijgt als vaste telefonie. U beheert alles eenvoudig vanuit uw eigen telefooncentrale of uw Desk omgeving.

Grip op alle kosten

Al het telefoonverkeer (vast en mobiel) loopt via één VoIP centrale. Per toestel kunt u bepalen tussen welke nummers en tussen welke tijdstippen inkomende en uitgaande gesprekken kunnen plaatsvinden. Hierdoor houdt u maximaal grip op alle kosten voor telefonie. Dus zowel voor al uw interne als externe medewerkers.

Iedereen bereikbaar via een intern nummer

Niet alleen vaste toestellen zijn via interne nummers bereikbaar. Met Mobile geldt dit ook voor mobiele toestellen. Vanaf een mobiel toestel kan ook via een intern nummer gebeld worden naar vaste toestellen.

De status van mobiele telefoons zijn zichtbaar in de centrale

Door de integratie van Mobile is de status van mobiele telefoons zichtbaar op de toestellen van uw vaste telefonie systeem (‘bezet indicatie’) U ziet dus altijd of iemand beschikbaar is.

Met VoIP maximale regie over inkomend telefoonverkeer

Naast de vaste toestellen, worden ook alle mobiele toestellen betrokken in de regie voor het afhandelen van inkomend telefoonverkeer. Dat betekent dat ook (meerdere) mobiele toestellen over kunnen gaan als er naar het hoofdnummer wordt gebeld.

Iedereen belt vanaf het hoofdnummer

Alle vaste en mobiele toestellen kunnen het hoofdnummer van uw organisatie meesturen.

Mobile werkt wereldwijd

Als u kiest voor Mobile, maakt het niet uit waar uw medewerkers zich bevinden. Alle functies van Mobile worden sowieso in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland ondersteund. Voor alle overige landen waar het ‘CAMEL’ protocol wordt ondersteund, kunt u contact met ons opnemen.

Werkt op alle mobiele telefoons

Met Mobile kunt u alle bestaande mobiele telefoons blijven gebruiken, ongeacht leeftijd en functionaliteit. Als u Mobile gaat inzetten, wordt alleen uw huidige SIM-kaart vervangen voor een SIM-kaart van ons.

Alles op 1 factuur

U krijgt nog maar één factuur met daarop alle kosten voor vaste en mobiele telefonie. Geen uitzoekwerk, overzichtelijk en tijdbesparend.

Uiterst betrouwbaar

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, worden mobiele toestellen rechtstreeks gekoppeld aan een intern nummer op uw centrale. Er is dus geen sprake van ingewikkelde routeringen, apps, WiFi of een eigen zendmast (picocell). Met Mobile is mobiele en vaste telefonie geïntegreerd op de meest betrouwbare en kostenbesparende manier.

Wat kost het

Het totaalbedrag aan vaste maandelijkse kosten is afhankelijk van het aantal mobiele toestellen dat wordt gekoppeld aan Mobile. Per toestel wordt een vast laag bedrag per maand in rekening gebracht. Er is alleen sprake van lage éénmalige setup kosten per mobiele telefoon om het toestel aan de telefooncentrale te koppelen. Voor alle gesprekken geldt een vast tarief per minuut en per gesprek. Met Mobile bespaart u niet zo zeer op de kosten per gevoerd gesprek. De grote besparing zit in het beheer van de totale kosten voor al het telefoonverkeer. U betaalt nooit meer dan u zelf bereid bent te betalen.

voip connect

 

Wat levert het op en hoe krijg ik het

Met Mobile beschikt u over een krachtige oplossing om de totale kosten voor telefonie eenvoudig binnen de perken te houden. Dit levert sowieso een flinke besparing op ten opzichte van uw huidige situatie. Bovendien leveren de krachtige gebruiksfuncties ook nog eens veel gemak, flexibiliteit en tijdwinst op.

Meer weten

Neem dan contact met ons op