VoIP Telefonie

Hoe eerder u er mee start, hoe groter het voordeel

VoIP telefonie betekent bellen met meer functionaliteit, meer flexibiliteit en een flinke kostenbesparing. U kunt het eenvoudig inzetten zonder grote verandering aan te brengen in uw huidige situatie. U blijft bijvoorbeeld gewoon uw huidige telefooncentrale en toestellen gebruiken. Wat verandert is de verbinding die u gebruikt om te bellen en gebeld te worden. Op dit moment is dat een standaard telefoonlijn of ISDN. Met VoIP gaat u gebruik maken van een internetverbinding. Over deze verbinding gaat u bellen en heeft u toegang tot het internet. Door een slimme techniek lopen deze diensten probleemloos over dezelfde verbinding.

Minder belkosten

U gaat waarschijnlijk minder betalen per minuut en per gesprek dan in uw huidige situatie. VoIP hanteert namelijk een concurrerend beltarief voor het bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel. Als uw organisatie over meerdere vestigingen beschikt, belt u met VoIP onderling zelfs helemaal gratis. Natuurlijk gaat dit voordeel ook op als uw mensen ‘thuiswerken’.

Minder vaste kosten

VoIP telefonie levert u een flinke kostenbesparing op. Zeker als u nu gebruik maakt van meerdere standaard telefoonlijnen. Een eenvoudig rekensommetje maakt al snel duidelijk dat het totaalbedrag per maand van deze lijnen fors is. Met VoIP telefonie heeft u nog maar één verbinding met het internet nodig.

Wat kost het en wat levert het op

De kosten van VoIP telefonie zijn afhankelijk van de mogelijkheden van uw huidige telefooncentrale en het aantal mensen binnen uw organisatie dat er gebruik van gaat maken. Wij kunnen het snel voor u uitrekenen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Eén ding is zeker; VoIP levert u binnen een maand al een flink voordeel op en dat voordeel loopt iedere maand verder op.

Goed inzicht

Met VoIP heeft u meer inzicht in de kosten en besparingen dan ooit. Geen tien enveloppen met verschillende facturen, maar één helder overzicht.

Flexibel en schaalbaar

VoIP is flexibel en schaalbaar. Een goede telefonie oplossing moet zonder complexe ingrepen meegroeien met uw organisatie. Met VoIP zijn we daar goed in geslaagd. Er is geen limiet op het aantal gelijktijdige gesprekken per telefoonnummer.

Meer weten

Neem dan contact met ons op