Over ons

SMHConnect, al meer dan 25 jaar uw partner

Digitale techniek

Door regelmatige bijscholing en cursussen zijn onze medewerkers op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en technieken.

Innovatie

Door continue te innoveren worden processen en producten vereenvoudigt en verbetert voor zowel onze klanten als ons zelf.

Oplossing gericht werken

Een pragmatische, resultaatgerichte en respectvolle manier van werken staat garant voor continuïteit en succes.

Service & Support

SMHConnect beschikt over een eigen technische dienst en klantenservice

Ons verhaal

In 1989 is SMHConnect gestart onder de naam Sat Midden Holland in Wijk bij Duurstede als zijnde groothandel en installateur voor professionele TV ontvangst. Vanaf die periode hebben wij als erkend installateur vele projecten mogen uitvoeren in samenwerking met partners zoals Astra, Eutelsat, Hispasat, Caiway, Ziggo etc. Inmiddels hebben wij al vele TV ontvangst/kopstations in Nederland en België mogen installeren bij diverse hotels, campings, bedrijven en gebouwen van woningbouw coöperaties etc.

Specialisatie

Later hebben wij onze specialisatie uitgebreid naar Hospitality TV/WIFI internet en camera bewakingssystemen. In 1994 werd onze vestiging Wijk bij Duurstede te klein en vestigden we ons in Odijk. In 2008 zijn wij verhuist naar Velperengh 24 in Doorn, vanaf dat moment werden GSM versterking en M2M techniek toegevoegd aan onze activiteiten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om onze klanten een dienst of product te leveren dat optimaal aansluit bij hun behoeftes. uneto