Product Toepassingen

Hospitality branche

In de Hospitality markt wordt er continue gezocht naar innovatieve oplossingen en diensten die de gasten het allerbeste bieden en de beleving naar een hoger niveau brengen. Hospitality TV en Hospitality WIFI en Internet van SMHConnect zijn services die voldoen aan de hoge eisen en verwachtingen van uw gasten.

Kantoor & Bedrijf

Uw medewerkers en klanten verwachten goede telefonische bereikbaarheid, U wilt dit tegen zo lage mogelijke kosten. Telefoon via VoIP betekent bellen met meer functionaliteit, meer flexibiliteit en een flinke kostenbesparing. Narrow Casting/digital Signage oplossingen voor wachtkamer en publieke ruimtes maken de beleving voor uw klanten en personeel af.

Offshore bedrijven

In de Offshore sector zijn mensen vaak langere tijd van huis en worden er hoge eisen gesteld aan het comfort. Toegang tot TV, internet en multi-media content in de diverse ruimtes is een must. Om aan deze vraag te kunnen voldoen hebben wij diverse schaalbare oplossingen ontwikkeld.

Nieuws en Pers organisaties

Pers en nieuws organisaties zijn afhankelijk van diverse inlichtingen bronnen die hen van informatie voorzien. TV ontvangst via de satelliet is daarvan een essentieel onderdeel. SMHConnect installeert al meer dan 25 jaar professionele satelliet TV ontvangst installaties.